ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Για όλους εμάς στην GAEA, η καινοτομία αποτελεί δέσμευση και συνοψίζεται στον εξής στόχο:

να γίνει η ζωή μας λίγο καλύτερη και λίγο πιο εύκολη.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ GAEA ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Για όλους εμάς στην GAEA, η καινοτομία αποτελεί δέσμευση και συνοψίζεται στον εξής στόχο: να γίνει η ζωή μας λίγο καλύτερη και λίγο πιο εύκολη.

Πώς προσεγγίζουμε την καινοτομία:
  • Εντοπίζουμε ανάγκες
  • Αφουγκραζόμαστε την αγορά
  • Επιμένουμε. Δεν συμβιβαζόμαστε.
  • Δίνουμε προτεραιότητα στο επιχειρείν
  • Δημιουργούμε αξίες
  • Παράλληλα, μελετάμε ανάγκες, χαράζουμε νέους δρόμους, διαμορφώνουμε τις ανάγκες του πελάτη σας και τον μυούμε σε νέες εμπειρίες.

Στην GAEA δεσμευόμαστε να σκεφτόμαστε νέες ιδέες και να εφαρμόζουμε κατάλληλες τεχνικές με στόχο να δημιουργούμε νέα προϊόντα, μέσα από νέες μεθόδους και διαδικασίες που θα ενισχύσουν την οικονομική και κοινωνική ευημερία, με σεβασμό όχι μόνο στους επιχειρηματικούς μας στόχους αλλά και το περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι στη GAEA επενδύουμε σημαντικά στην έρευνα και είμαστε ηγέτες στον τομέα της καινοτομίας και της Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων.

Είναι βαθιά πεποίθησή μας πως η εφαρμογή Βέλτιστων Πρακτικών σε συνδυασμό με έρευνες, αναλύσεις, επιμόρφωση και εκπαίδευση, οδηγούν σε υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρία μας.

ΕΛΙΕΣ GAEA ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Αυτή η πρωτότυπη συσκευασία κρύβει και μια τολμηρή ιδέα. Και αυτή είναι το ότι καταφέραμε να διαφοροποιήσουμε τη χρήση της ελιάς και από ορεκτικό ή συστατικό μαγειρικής να τη «μεταμορφώσουμε» σε ένα υγιεινό σνακ.

Χρειάστηκαν 2 ½ χρόνια έρευνας σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων) πριν η GAEA λανσάρει το 1ο πακέτο ελιάς σε Προστατευτική Ατμόσφαιρα στον κόσμο –ένα προϊόν 100% φυσικό, χωρίς καθόλου υγρά, συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα και με την μικρότερη περιεκτικότητα σε αλάτι, στον κόσμο (3%).

Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνα του ΕΤΑΤ, οι ελιές που περιέχονται στο πακέτο με Προστατευτική Ατμόσφαιρα GAEA έχουν υψηλή θρεπτική αξία, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά καθώς δεν έχουν υποστεί παστερίωση ή θερμική κατεργασία κατά την παραγωγή. Η συσκευασία –αποτέλεσμα έρευνας κι αυτή- αποτελείται από ένα ειδικό αεροστεγές υλικό, που εμποδίζει την είσοδο οξυγόνου και προσφέρει ένα χρόνο επιπλέον διάρκεια ζωής στο ράφι.

GAEA FRESH ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο GAEA Fresh αποτελεί ένα επίτευγμα υψηλής τεχνολογίας στην κατηγορία του, αφού χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, το λάδι αυτό διατηρεί τη φρεσκάδα της ελιάς που συγκομίζεται νωρίς.

Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός ότι σε όλες τις δεξαμενές GAEA Fresh –καθώς και σε κάθε φιάλη- διοχετεύεται άζωτο. Χάρη στο σύστημα αυτό αποφεύγεται η είσοδος αέρα (οξυγόνου) εντός των δεξαμενών ή φιαλών, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα την οξείδωση του περιεχομένου. Έτσι το ελαιόλαδο διατηρεί τη φρεσκάδα, το άρωμα και τη γεύση του.

GAEA ΟΞΥΜΕΛΟ: ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΡΕΤΡΟ

Είναι πολλά τα αρχαία ελληνικά κείμενα που μας αποκαλύπτουν το Οξύμελι –ένα μείγμα με ξύδι και μέλι–ως βασικό συστατικό στις διατροφικές συνήθειες των Αρχαίων Ελλήνων.

Το GAEA Οξύμελο φτιάχνεται σύμφωνα με την αυτήν την Αρχαιοελληνική Συνταγή από ξύδι παλαιωμένο σε βαρέλι και θυμαρίσιο μέλι.