ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Διατροφής του Πανεπιστημίου Davis της Καλιφόρνια και στο Ερευνητικό Κέντρο Διατροφής του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από την ΓΑΙΑ, απέδειξε ότι ένα υψηλής ποιότητας Ελληνικό ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης.

Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ DAVIS ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ & Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Η κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Διατροφής του Πανεπιστημίου Davis της Καλιφόρνια και στο Ερευνητικό Κέντρο Διατροφής του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από την ΓΑΙΑ, απέδειξε ότι ένα υψηλής ποιότητας Ελληνικό ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης, φυσικά πλούσιο σε ελαιοκανθάλη είναι αποτελεσματικότερο στην πρόληψη εμφράγματος, θρομβώσεων και εμβολής.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ / ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έχουμε στηρίξει 40 αποφοίτους ΑΕΙ με στόχο να κάνουν την ιδέα τους πράξη και να ξεκινήσουν μια πρωτότυπη αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Έχουμε διαθέσει τμήμα των εσόδων μας από τις πωλήσεις του ελαιόλαδου για τη συντήρηση του μνημείου ‘Ελαιοτριβείου Μουσείου Βρανά –ένα έργο ανάδειξης ενός βιομηχανικού μνημείου μοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας, σε μια περιοχή με μακραίωνη ελαιοκομική παράδοση.